Om oss

Vi erbjuder kompletta utbildningar som räddar liv

Vet du hur du ska agera om en person drabbas av ett plötsligt hjärtstopp? Vet du hur du ska göra om du ser en medvetslös person? Har du en aning om hur en hjärtstartare fungerar och kan du stoppa en kraftig blödning om du befinner dig i närheten av en trafikolycka? Kunskap räddar liv och vi vill göra skillnad i denna fråga.

Vi erbjuder utbildningar inom HLR och inom första hjälpen och vi vänder oss till företag, privatpersoner, kommuner, myndigheter och föreningar över hela Sverige. Genom åren har vi utbildat tusentals personer inom detta och kan därigenom stolt säga att vi indirekt också har räddat liv. Vi vet att vi kan göra skillnad och vi vet också att vikten av kunskap är extremt viktig i samband med en olycka. Genom att ha kunskap i ryggmärgen tänker man inte - man agerar instinktivt. Det är något som gör en enorm skillnad då varje sekund räknas i samband med exempelvis ett plötsligt hjärtstopp.

Flexibla lösningar

Vi kan utbilda på plats i våra egna lokaler och där du som privatperson - eller ert företag - kan boka in en tid som passar. Vi kan även komma till er och genomföra en utbildning i exempelvis HLR på plats i era lokaler. Målet är att alltid erbjuda flexibla lösningar som anpassas utifrån era behov, krav och önskemål. Vi är aldrig omöjliga och som ett led i detta kan vi numera även erbjuda kurser och utbildningar digitalt via Zoom.

Målet är långsiktiga samarbeten. Tyvärr så är kunskap om exempelvis HLR en färskvara som behöver fräschas upp regelbundet. Vi erbjuder uppföljningar och kan exempelvis återkomma årligen i syfte att ge er personal mer kött på benen i dessa frågor. Vi vänder oss även till barn och skolor. Många olyckor sker på idrottsplatser, på skolgårdar och där barn drabbas - genom att erbjuda speciellt utformade utbildningar för de yngre så skapas situationer där dessa vet vad de ska göra om exempelvis en kompis gör sig illa. Vi ger kunskaper för livet - som räddar livet. Välkommen!

Vill du lära dig mer om HLR?